Ryhdy yhteistyöhön

YHTEISTYÖT

Haluatko yhteistyöhön?

Kirjoitan blogissani moderneista vaellus- ja hiihtovaellusvarusteista, sekä tehokkaista ja turvallisista toimintatavoista vaelluksilla. Sisältöön kuuluu myös haastavammat pitkät vaellukset.

Onko sinulla uusi, kevyt tai kätevä vaellusvaruste joka ratkaisee todellisen ongelman, varuste jollainen kaikilla pitäisi olla? Kenties kauppa, josta näitä löytää? Vaellusharrastuksen saavutettavuuden sekä turvallisuuden edistämiseksi erilaiset koulutus-, opastus- tutkimus- ja vuokrauspalvelut soveltuvat myös sisältöni tueksi.

Pidemmille vaellusprojekteille tarvitsen usein varusteapua sekä muiden järjestelyjen kustannusten kattamiseksi tukea, varmistaakseni laadukkaan sisällön. Myös varusteartikkeleissani  on useita tasoja, joiden täyttäminen laadukkaasti vaatii paljon eri varusteita testattavaksi. Uskon laadukkaan tuotteen puhuvan puolestaan.

Blogini pääasiallisia yhteistyötapoja ovat suorat sponsorisopimukset, mainossopimukset, affiliate-markkinointi sekä vastavuoroiset yhteistyöt näkyvyyden lisäämiseksi. Teen myös tuotetestausta ja tuotekehitystä.

Lähetä minulle viesti alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: teemu@rinkkajapulkka.com niin jutellaan asiasta tarkemmin.